Tankpas Benelux
Text/HTML

Benelux tankpas

Wilt u uw berijders ook laten tanken in België en Luxemburg? Dan hebben we voor u nu de oplossing.  De Benelux tankpas. Steeds meer pomphouders in België en Luxemburg accepteren ook de Travelcard tankpas. Voor u erg handig want dit zorgt ervoorr dat u net zoals in Nederland ook in België en Luxemburg brandstof kan afrekenen tegen de pompprijs. Bovendien rekent Travelcard geen extra kosten voor de tankpas of afhandeling van de transacties.

U kunt in in België en Luxemburg al bij meer dan 1.500 tankstations terecht met de tankpas van Travelcard. In de benelux zijn er meer dan 5500 tankstations tot uw beschikking. Gebruik onze tanklocator om de stations in de buurt te vinden.

Indien uw organisatie al gebruik maakt van onze tankpas dan kunt u geheel online en zonder kosten de Benelux optie toevoegen aan de tankpas. Bovendien is een nieuwe tankpas niet nodig. Na activatie kan er binnen enkele minuten over de grens getankt worden. Gebruikt u al een Europese tankpas dan kunt u automatisch ook terecht bij alle extra tankstations in de Benelux.

Bij de volgende merken kunt u in België en Luxemburg terecht met de Europese en de Benelux tankpas. Binnen Nederland kunt u overal tanken met de tankpas.

Avia
Bruno
Esso (G&V)
Esso (J. Maes)
Gabriels
G&V
Lukoil
Maes
Makro
PMO Automatic
Pollet
Power
Q8
Texaco 
Van Reeth

Luxemburg
Gulf
Texaco
Lukoil
Q8

Benelux tankpas aanvragen

Wilt u ook gebruik maken van de Benelux tankpas dan kunt u deze gemakkelijk aanvragen. Vul onderstaand formulier in, wij zullen contact met u opnemen om de aanvraag verder in behandeling te nemen.

Door het insturen van uw gegevens geeft u Travelcard Nederland B.V. toestemming om contact met u op te nemen.

Altijd verzekerd van de voordeligste brandstofprijzen

Door gebruik te maken van de Travelcard tankpas kan er overal getankt worden. Dit levert niet alleen veel gemak op, maar is ook de manier om brandstofkosten te kunnen besparen. Vele brandstofaanbieders bieden zeer voordelige brandstofprijzen aan die doorgaans 10 tot 13 cent lager zijn dan de gemiddelde landelijke adviesprijs. Dit betreft bijna 50% van alle tankstations in Nederland. Onze tanklocator helpt de voordeligste stations te vinden. U heeft de mogelijkheid om online per tankpas in te stellen waar en welke brandstofsoorten er getankt kunnen worden. Zo houdt u maximale controle over de brandstofkosten in uw organisatie.

Bekijk onderstaand overzicht van brandstofprijzen in Nederland. Dit overzicht toont het verschil tussen adviesprijs en gemiddelde gemeten pompprijs per type tankstation. Dit overzicht is samengesteld aan de hand van brandstoftransacties die gedaan zijn met een Travelcard tankpas. 

Al jaren lang dé expert op het gebied van brandstofverbruik

Deze expertise hebben wij opgebouwd in jarenlange samenwerking met TNO (brandstofverbruik) en het CBS (brandstofprijzen). Zo kunnen wij iedere dag onze diensten optimaliseren aan de wensen van onze klanten.

Neem een kijkje bij de brandstofprijzen 
of bij het 
praktijkverbruik van uw auto.

Bestel nu

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Hulp nodig?

Kijk eerst op onze FAQ wellicht staat het antwoord op uw vraag hierbij.

Uw vraag en antwoord niet gevonden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail info@travelcard.nl of telefonisch op 088 110 5000. 

+31(0)88 110 5000 beschikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur (voor pechhulp 24/7 via menukeuze 2)


Travelcard nederland b.v.
P.J. Oudweg 4
Postbus 1324
1300BH Almere 
KvK-nummer 39037382