Europese tankpas
Text/HTML

Tanken in Europa met de Europese tankpas

Tanken in Europa? Met de Europese tankpas kan het. U ontvangt een tankpas die zowel in Nederland als bij 43.000 tankstations Europa te gebruiken is. U kunt met de Europese tankpas tanken bij meer dan 43.000 tankstations buiten Nederland. De stations waar u terecht kunt, herkent u gemakkelijk aan het DKV-logo. Dit logo staat doorgaans ook aangegeven op de borden langs de snelweg. U bent dus niet afhankelijk van een merk. De acceptatie van DKV is goed geregeld. Zeker langs alle snelwegen zijn er ruim voldoende stations waar de Europese tankpas geaccepteerd zal worden.

Tol en vignetten afrekenen

Met de Europese tankpas kunt u niet alleen tanken, maar ook tol en vignetten afrekenen in veel Europese landen. Ook betaalt u de tol voor bruggen of tunnels.
Bekijk hier het overzicht van tolwegen, bruggen en tunnels waar u met deze pas kunt afrekenen.

Natuurlijk kan de internationale tankpas worden uitgebreid met al onze opties.

De Europese tankpas is makkelijk in gebruik

Wanneer u de Europese tankpas aanvraagt ziet deze er net iets anders uit dan de tankpas voor Nederland. Belangrijk verschil is dat er een extra magneetstrip aanwezig is. Op de Europese tankpas staat aangegeven welke zijde u dient te gebruiken in Nederland of Europa. U gebruikt zowel in Nederland als Europa dezelfde pincode.

Voor internationaal tanken geldt een servicefee. Dit betekent dat per transactie een klein percentage in rekening wordt gebracht. Dit verschilt echter per land. Via onderstaande link kunt u het overzicht bekijken.

Overzicht servicefee

Snel geleverd

Wanneer u een account heeft bij Travelcard kunt u bestaande tankpassen omzetten naar een Europese tankpas. U ontvangt dan een nieuwe tankpas. Wanneer u de Europese tankpas voor 13:00 aanvraagd dan zal deze de eerstvolgende werkdag verzonden worden.

Europese tankpassen aanvragen?

Bent u nog geen klant bij Travelcard, vul dan onderstaand formulier in.Wij nemen contact met u op om uw wensen door te spreken. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om een combinatie van tankpassen voor Nederland, Benelux of Europa aan te vragen.

Door het insturen van uw gegevens geeft u Travelcard Nederland B.V. toestemming om contact met u op te nemen.

Altijd verzekerd van de voordeligste brandstofprijzen

Door gebruik te maken van de Travelcard tankpas kan er overal getankt worden. Dit levert niet alleen veel gemak op, maar is ook de manier om brandstofkosten te kunnen besparen. Vele brandstofaanbieders bieden zeer voordelige brandstofprijzen aan die doorgaans 10 tot 13 cent lager zijn dan de gemiddelde landelijke adviesprijs. Dit betreft bijna 50% van alle tankstations in Nederland. Onze tanklocator helpt de voordeligste stations te vinden. U heeft de mogelijkheid om online per tankpas in te stellen waar en welke brandstofsoorten er getankt kunnen worden. Zo houdt u maximale controle over de brandstofkosten in uw organisatie.

Bekijk onderstaand overzicht van brandstofprijzen in Nederland. Dit overzicht toont het verschil tussen adviesprijs en gemiddelde gemeten pompprijs per type tankstation. Dit overzicht is samengesteld aan de hand van brandstoftransacties die gedaan zijn met een Travelcard tankpas. 

Al jaren lang dé expert op het gebied van brandstofverbruik

Deze expertise hebben wij opgebouwd in jarenlange samenwerking met TNO (brandstofverbruik) en het CBS (brandstofprijzen). Zo kunnen wij iedere dag onze diensten optimaliseren aan de wensen van onze klanten.

Neem een kijkje bij de brandstofprijzen 
of bij het 
praktijkverbruik van uw auto.

Bestel nu

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Hulp nodig?

Kijk eerst op onze FAQ wellicht staat het antwoord op uw vraag hierbij.

Uw vraag en antwoord niet gevonden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail info@travelcard.nl of telefonisch op 088 110 5000. 

+31(0)88 110 5000 beschikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur (voor pechhulp 24/7 via menukeuze 2)


Travelcard nederland b.v.
P.J. Oudweg 4
Postbus 1324
1300BH Almere 
KvK-nummer 39037382