Elektrische auto opladen
Text/HTML

Elektrische auto opladen met de laad-sleutelhanger van Travelcard

De laad-sleutelhanger van Travelcard is een onmisbaar onderdeel bij het laden van uw elektrische wagenpark.

Onze laad-sleutelhanger om elektrische auto's op te laden wordt naast de tankpas geleverd. Travelcard voorziet hiermee extra gemak voor veel berijders van elektrische auto's. Het is voor hen  gemakkelijker de identifier voor het starten en stoppen van een laadsessie direct met de autosleutel bij de hand te hebben. Het pakken van een pas is vaak omslachtig, omdat veel berijders van een elektrische auto meerdere keren per dag laadsessies starten en stoppen. De laadsleutelhanger wordt op alle openbare oplaadpunten in Nederland en België geaccepteerd. Maar ook in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk kunt u op steeds meer plekken gebruik maken van onze laadsleutelhanger.

Auto opladen bij Fastned

Wenst u ook gebruik te maken van de snellaad stations van Fastned? Dat kan door Travelcard als betaalmethode te activeren in de Fastned app. Registratie gaat met het unieke nummer (NL-TCE) dat achterop de laad sleutelhanger vermeld staat. Na registratie kan de Fastned app gebruikt worden en zullen de transacties via Travelcard gefactureerd worden.

Auto opladen op een prive laadpunt

De laadsleutelhanger kunt u uiteraard ook gebruiken op eigen laadpunten, zowel thuis als op kantoor. Het unieke nummer kan ook hier geregistreerd worden. Indien uw laadpunt dit ondersteunt kunnen ook direct de stroom kosten verrekend worden met de medewerker.

Hoe vraag ik de sleutelhanger aan?

Als nieuwe klant vinkt u op het aanvraagformulier bij het gewenste kenteken het hokje voor 'Stroom laden' aan.
Indien u al gebruik maakt van Travelcard tankpassen kunt u deze optie terug vinden in de portal. Ziet u deze optie niet, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

  elektrishce auto opladen

 

 

 

 

Tankpas met laadmogelijkheid aanvragen

 

 

Altijd verzekerd van de voordeligste brandstofprijzen

Door gebruik te maken van de Travelcard tankpas kan er overal getankt worden. Dit levert niet alleen veel gemak op, maar is ook de manier om brandstofkosten te kunnen besparen. Vele brandstofaanbieders bieden zeer voordelige brandstofprijzen aan die doorgaans 10 tot 13 cent lager zijn dan de gemiddelde landelijke adviesprijs. Dit betreft bijna 50% van alle tankstations in Nederland. Onze tanklocator helpt de voordeligste stations te vinden. U heeft de mogelijkheid om online per tankpas in te stellen waar en welke brandstofsoorten er getankt kunnen worden. Zo houdt u maximale controle over de brandstofkosten in uw organisatie.

Bekijk onderstaand overzicht van brandstofprijzen in Nederland. Dit overzicht toont het verschil tussen adviesprijs en gemiddelde gemeten pompprijs per type tankstation. Dit overzicht is samengesteld aan de hand van brandstoftransacties die gedaan zijn met een Travelcard tankpas. 

Al jaren lang dé expert op het gebied van brandstofverbruik

Deze expertise hebben wij opgebouwd in jarenlange samenwerking met TNO (brandstofverbruik) en het CBS (brandstofprijzen). Zo kunnen wij iedere dag onze diensten optimaliseren aan de wensen van onze klanten.

Neem een kijkje bij de brandstofprijzen 
of bij het 
praktijkverbruik van uw auto.

Bestel nu

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Hulp nodig?

Kijk eerst op onze FAQ wellicht staat het antwoord op uw vraag hierbij.

Uw vraag en antwoord niet gevonden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail info@travelcard.nl of telefonisch op 088 110 5000. 

+31(0)88 110 5000 beschikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur (voor pechhulp 24/7 via menukeuze 2)


Travelcard nederland b.v.
P.J. Oudweg 4
Postbus 1324
1300BH Almere 
KvK-nummer 39037382