Prepaid Tankpas
Text/HTML

De tankpas als giftcard of voor tijdelijk personeel

Wilt u uw klanten een aantrekkelijk cadeau aanbieden? Zoekt u een eigentijds middel om de verkoop te bevorderen? Denk dan eens aan de tankpas als Giftcard. De pas werkt met een prepaid principe. U bepaalt van te voren zelf hoeveel de gebruiker mag besteden aan brandstof of carwash. De pas werkt bovendien niet met een oplaadchip, dus bij verlies van de pas is het tegoed niet verloren. Nadat het tegoed besteed is, kan de pas niet meer worden gebruikt.

De voordelen:

  • Ook in te zetten voor tijdelijke berijders.
  • U bepaalt welk(e) product(en) aangekocht mogen worden.
  • De giftcard kan worden voorzien van een logo en/of slogan.
  • Snelle levertijd: maximaal twee werkdagen.
  • Geen overbodige administratie: het tegoed wordt in één keer gefactureerd.
  • Ook geheel in uw eigen huisstijl verkrijgbaar.

Heeft u een travelcard giftcard in bezit en wilt u graag weten wat het resterende saldo op de tankpas is. Bekijk dan onze pagina prepaid saldo opvragen.

Altijd verzekerd van de voordeligste brandstofprijzen

Door gebruik te maken van de Travelcard tankpas kan er overal getankt worden. Dit levert niet alleen veel gemak op, maar is ook de manier om brandstofkosten te kunnen besparen. Vele brandstofaanbieders bieden zeer voordelige brandstofprijzen aan die doorgaans 10 tot 13 cent lager zijn dan de gemiddelde landelijke adviesprijs. Dit betreft bijna 50% van alle tankstations in Nederland. Onze tanklocator helpt de voordeligste stations te vinden. U heeft de mogelijkheid om online per tankpas in te stellen waar en welke brandstofsoorten er getankt kunnen worden. Zo houdt u maximale controle over de brandstofkosten in uw organisatie.

Bekijk onderstaand overzicht van brandstofprijzen in Nederland. Dit overzicht toont het verschil tussen adviesprijs en gemiddelde gemeten pompprijs per type tankstation. Dit overzicht is samengesteld aan de hand van brandstoftransacties die gedaan zijn met een Travelcard tankpas. 

Al jaren lang dé expert op het gebied van brandstofverbruik

Deze expertise hebben wij opgebouwd in jarenlange samenwerking met TNO (brandstofverbruik) en het CBS (brandstofprijzen). Zo kunnen wij iedere dag onze diensten optimaliseren aan de wensen van onze klanten.

Neem een kijkje bij de brandstofprijzen 
of bij het 
praktijkverbruik van uw auto.

Bestel nu

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Hulp nodig?

Kijk eerst op onze FAQ wellicht staat het antwoord op uw vraag hierbij.

Uw vraag en antwoord niet gevonden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail info@travelcard.nl of telefonisch op 088 110 5000. 

+31(0)88 110 5000 beschikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur (voor pechhulp 24/7 via menukeuze 2)


Travelcard nederland b.v.
P.J. Oudweg 4
Postbus 1324
1300BH Almere 
KvK-nummer 39037382