Tankpas Nederland - overal tanken
Text/HTML

Overal tanken in Nederland met één tankpas.

Tankpas Nederland

Wie een tankpas van Travelcard heeft, kan bij alle meer dan 4000 tankstations in Nederland tanken. Hierdoor heeft u de absolute vrijheid, u bent niet gebonden aan een merk en u kiest dus zelf voor gemak of voordeel. De tankpas wordt namelijk ook geacepteerd bij onbemande tankstations. Dat werkt niet alleen kostenbesparend, maar is ook nog eens gemakkelijker.

Nooit meer omrijden

Omrijden of doorrijden tot een tankstation van een bepaalde maatschappij is niet nodig waardoor u nog meer bespaart. Voeg daarbij de kortingen op brandstoffen die Travelcard met diverse maatschappijen heeft afgesproken, en u ziet het: Travelcard is in alle opzichten een voor de hand liggende keuze!

BTW teruggave in Nederland gegarandeerd

Uw medewerkers hoeven geen bonnen meer te bewaren. U krijgt een gespecificeerde factuur die bovendien online voor u beschikbaar is. Hiermee kunt u de BTW van alle in Nederland met de tankpas uitgevoerde transacties eenvoudig terugvorderen. Hierdoor verdient de tankpas zich snel terug. Bovendien kunnen wij de factuur zo aanleveren dat deze direct uitgelezen kan worden door uw boekhoudpakket, hierdoor zullende de administratie kosten flink afnemen.

Tanken buiten Nederland?

Wanneer tanken in Nederland niet voldoende is, kunt u ook tankpassen aanvragen die geschikt zijn buiten Nederland. Wij hebben hiervoor een Benelux Tankpas en een Europese tankpas beschikbaar. Uiteraard kunt u ook een combinatie van Nederlandse en Europese tankpassen aanvragen. U kunt dit ook achteraf nog wijzigen

Tankpas aanvragen?

Wilt u gebruik maken van de tankpas van Travelcard, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen contact met u op om de aanvraag verder in behandeling te nemen.

 

Door het insturen van uw gegevens geeft u Travelcard Nederland B.V. toestemming om contact met u op te nemen.

Altijd verzekerd van de voordeligste brandstofprijzen

Door gebruik te maken van de Travelcard tankpas kan er overal getankt worden. Dit levert niet alleen veel gemak op, maar is ook de manier om brandstofkosten te kunnen besparen. Vele brandstofaanbieders bieden zeer voordelige brandstofprijzen aan die doorgaans 10 tot 13 cent lager zijn dan de gemiddelde landelijke adviesprijs. Dit betreft bijna 50% van alle tankstations in Nederland. Onze tanklocator helpt de voordeligste stations te vinden. U heeft de mogelijkheid om online per tankpas in te stellen waar en welke brandstofsoorten er getankt kunnen worden. Zo houdt u maximale controle over de brandstofkosten in uw organisatie.

Bekijk onderstaand overzicht van brandstofprijzen in Nederland. Dit overzicht toont het verschil tussen adviesprijs en gemiddelde gemeten pompprijs per type tankstation. Dit overzicht is samengesteld aan de hand van brandstoftransacties die gedaan zijn met een Travelcard tankpas. 

Al jaren lang dé expert op het gebied van brandstofverbruik

Deze expertise hebben wij opgebouwd in jarenlange samenwerking met TNO (brandstofverbruik) en het CBS (brandstofprijzen). Zo kunnen wij iedere dag onze diensten optimaliseren aan de wensen van onze klanten.

Neem een kijkje bij de brandstofprijzen 
of bij het 
praktijkverbruik van uw auto.

Bestel nu

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Hulp nodig?

Kijk eerst op onze FAQ wellicht staat het antwoord op uw vraag hierbij.

Uw vraag en antwoord niet gevonden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail info@travelcard.nl of telefonisch op 088 110 5000. 

+31(0)88 110 5000 beschikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur (voor pechhulp 24/7 via menukeuze 2)


Travelcard nederland b.v.
P.J. Oudweg 4
Postbus 1324
1300BH Almere 
KvK-nummer 39037382