Tankpas van Travelcard
Banner

Ervaar het gemak van onze tankpas

De mobiliteitskosten voor uw organisatie worden voor een groot deel uitgegeven aan de pomp: zo'n 25% verdwijnt in de tank.  Travelcard biedt u effectieve middelen om over de hele linie te bezuinigen.

Maar hoe integreert u brandstofmanagement in uw organisatie? En vooral: hoe zorgt u ervoor dat ook uw berijders tevreden zijn en blijven? Travelcard helpt bedrijven brandstofkosten inzichtelijk te maken, te beheersen en kosten te besparen.

Stel zelf u tankpassen samen

Bij Travelcard maakt ú de keuzes.  U kunt per pas zelf aangeven of dit een Tankpas nederland, Benelux tankpas of een Europese tankpas moet zijn. Verder kunt u zelf online het bestedingslimiet per pas instellen en instellen welke producten zijn toegestaan. Premium brandstoffen kunt u zo bijvoorbeeld eenvoudig blokkeren. Maar er is meer mogelijk. Met onze plus-module kunt u zelf het gebruik van de duurdere tankstations online blokkeren. Maar u kunt nóg verder gaan door uw mensen alleen te laten tanken bij de voordeliger onbemande tankstations. Dat kan, maar hoeft natuurlijk niet: de tankpas van Travelcard wordt immers bij álle tankstations in Nederland geaccepteerd. De tankpas van Travelcard stelt u zelf naar wens samen.

Gemak, overzicht en kostenbesparing door het gebruik van de tankpas

De tankpas van Travelcard is echter veel meer dan de praktische en veilige tankpas. Het is een veelzijdige, innovatieve oplossing voor fleetowners én berijders. Achter de tankpas van Travelcard gaat onder meer het gemak schuil van één verzamelfactuur waarmee u eenvoudig BTW, over alle in Nederland met de pas uitgevoerde transacties, kunt terugvorderen, en een online omgeving waar u de tankpassen kunt beheren.  U heeft altijd real time inzicht in de transacties, en onze rapportages geven u inzicht in uw brandstofkosten en verbruikcijfers. Berijders van de tankpas helpen wij onderweg met onze locator. Hiermee vinden zij gemakkelijk de tankstations of carwash locaties in de buurt. Deze staan ook nog eens handig gesorteerd op prijsnivo.

Handige opties voor de tankpas.

Naast de tankpas biedt Travelcard u ook vele extra mogelijkheden, zoals CO2 compensatie, tanken in het buitenland, pechhulp, carwash en parkeren. Innovatieve diensten die mobiliteit nóg makkelijker, overzichtelijker en voordeliger maken.

Tankpas aanvragen?

Wanneer u besluit om gebruik te maken van een tankpas kunt u een tankpas aanvragen. U kunt bij uw aanvraag per pas aangeven wat de mogelijkheden van de pas mogen zijn. Wanneer wij uw aanvraag ontvangen nemen wij altijd even contact met u op om de aanvraag door te nemen. Wanneer wij de tankpas aanvraag in behandeling hebben genomen kunnen wij doorgaans de aangevraagde tankpassen binnen twee werkdagen verzenden. Wij hanteren geen standaard borg voor de tankpas.

Door het insturen van uw gegevens geeft u Travelcard Nederland B.V. toestemming om contact met u op te nemen.

Altijd verzekerd van de voordeligste brandstofprijzen

Door gebruik te maken van de Travelcard tankpas kan er overal getankt worden. Dit levert niet alleen veel gemak op, maar is ook de manier om brandstofkosten te kunnen besparen. Vele brandstofaanbieders bieden zeer voordelige brandstofprijzen aan die doorgaans 10 tot 13 cent lager zijn dan de gemiddelde landelijke adviesprijs. Dit betreft bijna 50% van alle tankstations in Nederland. Onze tanklocator helpt de voordeligste stations te vinden. U heeft de mogelijkheid om online per tankpas in te stellen waar en welke brandstofsoorten er getankt kunnen worden. Zo houdt u maximale controle over de brandstofkosten in uw organisatie.

Bekijk onderstaand overzicht van brandstofprijzen in Nederland. Dit overzicht toont het verschil tussen adviesprijs en gemiddelde gemeten pompprijs per type tankstation. Dit overzicht is samengesteld aan de hand van brandstoftransacties die gedaan zijn met een Travelcard tankpas. 

Al jaren lang dé expert op het gebied van brandstofverbruik

Deze expertise hebben wij opgebouwd in jarenlange samenwerking met TNO (brandstofverbruik) en het CBS (brandstofprijzen). Zo kunnen wij iedere dag onze diensten optimaliseren aan de wensen van onze klanten.

Neem een kijkje bij de brandstofprijzen 
of bij het 
praktijkverbruik van uw auto.

Bestel nu

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Hulp nodig?

Kijk eerst op onze FAQ wellicht staat het antwoord op uw vraag hierbij.

Uw vraag en antwoord niet gevonden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail info@travelcard.nl of telefonisch op 088 110 5000. 

+31(0)88 110 5000 beschikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur (voor pechhulp 24/7 via menukeuze 2)


Travelcard nederland b.v.
P.J. Oudweg 4
Postbus 1324
1300BH Almere 
KvK-nummer 39037382