Travelcard > Opties > Parkeren
Text/HTML

Makkelijk parkeren met Yellowbrick & 

bij Q-Park

De tankpas van Travelcard biedt de mogelijkheid te parkeren in meer dan 140 steden op straat via Yellowbrick en parkeren in Q-Park parkeergarages én op alle P+R-terreinen van Q-Park.

Parkeren op straat doen u medewerkers gemakkelijk via de app. Bij bij parkeergarage's kan men in en uitrijden door de tankpas aan te bieden bij de slagboom.

Korting op parkeren bij Q-park en NS P+R locaties.


Wordt er ook gereisd met het OV en parkeert men op bijvoorbeeld een P+R terrein? Door eerst de OV chipkaart aan te bieden en verolgens af te rekenen met de Travelcard ontvangt u korting op de parkeerkosten.

Regel direct en gratis uw parkeermogelijkheid

U kunt per tankpas aangeven of parkeren toegestaan is. Dit kunt u doen door in te loggen op onze portal, en te navigeren  naar de optie 'instellen producten en bestedingslimieten'. Besteld u voor het eerst een tankpas bij Travelcard? Wij activeren het graag voor u.

 

tankpas_Yellowbrick

Hoe werkt het parkeren via Yellowbrick?

Nadat u het product ‘parkeren’ bij Travelcard heeft aangezet (verwerkingstijd max. 1 uur), gaat activering eenvoudig via de app van Yellowbrick. Download de gratis app van Yellowbrick op uw telefoon (Iphone, Android en Windows)!  Klik op ‘Klant worden’, activeer uw tankpas en de rest wijst zich vanzelf.

tankpas wordt geaccepeteerd bij Q-park

Hoe werkt het bij Q-Park (parkeergarages en P+R-terreinen)?

Bij Q-Park werkt de tankpas van Travelcard direct bij de slagboom. Steek uw tankpas in de paslezer bij binnenkomst om de slagboom te openen. Als u de parkeergarage of het P+R-terrein bij de slagboom verlaat, steekt u opnieuw uw tankpas in de paslezer om de slagboom te openen. Een kaartje trekken is dus niet meer nodig.

tankpas_parkeren

 

Bekijk de video voor het gebruik van de tankpas in de parkeergarages van Q-Park.
 
De Q-Park parkeerlocaties waar onze tankpas wordt geaccepteerd kunt u vinden op onze tank- en parkeerlocator.
 

 

Altijd verzekerd van de voordeligste brandstofprijzen

Door gebruik te maken van de Travelcard tankpas kan er overal getankt worden. Dit levert niet alleen veel gemak op, maar is ook de manier om brandstofkosten te kunnen besparen. Vele brandstofaanbieders bieden zeer voordelige brandstofprijzen aan die doorgaans 10 tot 13 cent lager zijn dan de gemiddelde landelijke adviesprijs. Dit betreft bijna 50% van alle tankstations in Nederland. Onze tanklocator helpt de voordeligste stations te vinden. U heeft de mogelijkheid om online per tankpas in te stellen waar en welke brandstofsoorten er getankt kunnen worden. Zo houdt u maximale controle over de brandstofkosten in uw organisatie.

Bekijk onderstaand overzicht van brandstofprijzen in Nederland. Dit overzicht toont het verschil tussen adviesprijs en gemiddelde gemeten pompprijs per type tankstation. Dit overzicht is samengesteld aan de hand van brandstoftransacties die gedaan zijn met een Travelcard tankpas. 

Al jaren lang dé expert op het gebied van brandstofverbruik

Deze expertise hebben wij opgebouwd in jarenlange samenwerking met TNO (brandstofverbruik) en het CBS (brandstofprijzen). Zo kunnen wij iedere dag onze diensten optimaliseren aan de wensen van onze klanten.

Neem een kijkje bij de brandstofprijzen 
of bij het 
praktijkverbruik van uw auto.

Bestel nu

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Hulp nodig?

Kijk eerst op onze FAQ wellicht staat het antwoord op uw vraag hierbij.

Uw vraag en antwoord niet gevonden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail info@travelcard.nl of telefonisch op 088 110 5000. 

+31(0)88 110 5000 beschikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur (voor pechhulp 24/7 via menukeuze 2)


Travelcard nederland b.v.
P.J. Oudweg 4
Postbus 1324
1300BH Almere 
KvK-nummer 39037382