Travelcard > Opties > Openbaar Vervoer
Text/HTML

Stap in de trein met de zakelijke 

OV-chipkaart

In combinatie met onze tankpas kunnen wij u nu ook voorzien van de zakelijke OV-chipkaart. Zakelijk reizen van deur tot deur is met de OV-chipkaart heel eenvoudig. U heeft standaard toegang tot de trein, de bus, de tram of de metro. Daarnaast kunt u een OV-fiets huren én parkeren op de P+R terreinen bij treinstations van Q-Park.

Persoonlijke mobiliteit
De zakelijke OV-chipkaart maakt zakelijke mobiliteit persoonlijk. Persoonlijk, omdat de optimale vervoersmix varieert per persoon en bestemming. De kaarthouder bepaalt zelf hoe de reis wordt gemaakt. Ondersteuning nodig? Onze partner Mobility Mixx heeft een callcenter – 24/7 bereikbaar – en een handige website.

Zakelijke OV-chipkaart
U beschikt via ons over een zakelijke OV-chipkaart. Uniek, want daarmee kunt u alle mogelijkheden van het OV optimaal benutten. Saldo op de kaart zetten is niet nodig, de rekening ontvangt u achteraf. Gemakkelijker kan het niet!

Trein, tram, bus en metro
In heel Nederland kunt u gebruikmaken van het OV: trein, bus, tram en metro. Voor het reizen geldt: alleen maar in- en uitchecken. Van geld voorschieten en declareren is de kaarthouder verlost. 

Parkeren
Als uw medewerker OV en auto combineert, is het handig om dicht bij het station te parkeren. Dat kan op een Q-Park P+R-terrein met cameratoezicht. Een veilig idee! En wilt u ook garage- en straatparkeren aanbieden? Deze opties kunnen wij apart voor u aanzetten. 

OV-fiets huren en fiets stallen 
Op ruim 200 locaties kunnen uw medewerkers een OV-fiets huren. Handig voor het laatste stukje na de treinreis. En bij bemande stallingen op de stations kunnen zij hun fiets stallen om daarna hun reis met de trein te vervolgen. Reserveren is niet nodig. De OV-chipkaart wordt gescand. 


 

 

Altijd verzekerd van de voordeligste brandstofprijzen

Door gebruik te maken van de Travelcard tankpas kan er overal getankt worden. Dit levert niet alleen veel gemak op, maar is ook de manier om brandstofkosten te kunnen besparen. Vele brandstofaanbieders bieden zeer voordelige brandstofprijzen aan die doorgaans 10 tot 13 cent lager zijn dan de gemiddelde landelijke adviesprijs. Dit betreft bijna 50% van alle tankstations in Nederland. Onze tanklocator helpt de voordeligste stations te vinden. U heeft de mogelijkheid om online per tankpas in te stellen waar en welke brandstofsoorten er getankt kunnen worden. Zo houdt u maximale controle over de brandstofkosten in uw organisatie.

Bekijk onderstaand overzicht van brandstofprijzen in Nederland. Dit overzicht toont het verschil tussen adviesprijs en gemiddelde gemeten pompprijs per type tankstation. Dit overzicht is samengesteld aan de hand van brandstoftransacties die gedaan zijn met een Travelcard tankpas. 

Al jaren lang dé expert op het gebied van brandstofverbruik

Deze expertise hebben wij opgebouwd in jarenlange samenwerking met TNO (brandstofverbruik) en het CBS (brandstofprijzen). Zo kunnen wij iedere dag onze diensten optimaliseren aan de wensen van onze klanten.

Neem een kijkje bij de brandstofprijzen 
of bij het 
praktijkverbruik van uw auto.

Bestel nu

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Hulp nodig?

Kijk eerst op onze FAQ wellicht staat het antwoord op uw vraag hierbij.

Uw vraag en antwoord niet gevonden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail info@travelcard.nl of telefonisch op 088 110 5000. 

+31(0)88 110 5000 beschikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur (voor pechhulp 24/7 via menukeuze 2)


Travelcard nederland b.v.
P.J. Oudweg 4
Postbus 1324
1300BH Almere 
KvK-nummer 39037382