Travelcard > Opties > Onderhoud
Text/HTML

Fit-to-Go snelservice, of compleet onderhoud via de tankpas

Bij Travelcard kunt u gebruik maken van de snelservice van de KwikFit. U kunt ook volledige onderhoudsbeurten afrekenen met de tankpas bij meer dan 100 VakgarageProfessional locaties

Fit-to-Go service bij Kwikfit

U kunt niet voorspellen wanneer berijders olie moeten laten bijvullen of een lampje moeten laten vervangen. Klein onderhoud is dan ook een kostenpost die zich moeilijk laat beheersen. Toch kunt u er grip op krijgen. Sterker nog: u kunt er flink op besparen. Met Fit-to-Go: de compleetste service voor de kleinste prijs. De service die u én uw berijders ook nog eens onbeperkt optimaal gemak biedt en dat voor slechts € 1,45 per kenteken, per maand. De kosten van arbeidsloon en materiaal zijn bovendien bij het abonnement inbegrepen.

Compleet in klein onderhoud
Fit-to-Go is de meest complete service voor klein onderhoud. Met dit abonnement kunnen berijders bij Kwik-Fit onbeperkt terecht voor:

  • Het vervangen van defecte lampjes (exclusief xenon en led).
  • Bijvullen van olie.
  • Bijvullen van koelvloeistof.
  • Bijvullen van ruitensproeiervloeistof.
  • Reparatie van een lekke band.
  • Controle van de bandenspanning.
  • Controle van de remmen.
  • Controle van de airconditioning.
  • Controle van de voorruit op beschadiging.
  • Controle van de accu.

Kostenbesparing
Alleen al aan het bijvullen van motorolie en het vervangen van defecte lampjes wordt per zakelijke auto gemiddeld al meer dan € 40,- per jaar uitgegeven. Met Fit-to-Go bespaart u dus aanzienlijk op de onderhoudskosten. Daar mag u bovendien het administratieve efficiencyvoordeel bij optellen. Per kenteken ontvangt u jaarlijks dus maar één factuur voor het complete klein onderhoud. Voortaan bent u verlost van al die losse facturen voor verschillende onderhoudshandelingen!

Beter voor auto en milieu
Exclusief voor tankpas houders van Travelcard klanten kost de compleetste service in klein onderhoud nu slechts € 17,40 per kenteken per jaar. Daarmee levert Fit-to-Go meteen voordeel op. Ook op de lange termijn is Fit-to-Go voordeliger. De auto wordt immers steeds gecontroleerd op vitale punten. Zo blijven de banden goed op spanning: dat scheelt in het brandstofverbruik en spaart het milieu. En het juiste oliepeil voorkomt ernstige schade aan de motor en dure reparaties.

Handig voor berijders
Ook uw berijders hebben veel gemak van Fit-to-Go. Zonder afspraak kunnen ze op vertoon van de tankpas, zes dagen per week terecht bij Kwik-Fit. Er is er altijd een Kwik-Fit in de buurt, want er zijn ruim 180 vestigingen in Nederland.

Het abonnement is gekoppeld aan het kenteken. De lastige onderhoudsklusjes worden snel en vakkundig verricht door de specialisten van Kwik-Fit. Gemakkelijker kan het niet!

Ook een eigen pit-team? Regel het nu!

Op Fit-to-Go zijn de Algemene voorwaarden van Kwik-Fit Nederland B.V. van toepassing. Met het bestellen van Fit-to-Go gaat u akkoord met deze voorwaarden.
Bijzondere bepaling bij deze Algemene Voorwaarden is dat in aanvulling op de gegeven definitie van 'Klant' vermeld in Artikel 1 tevens worden begrepen rechtspersonen en personen handelend in beroep of bedrijf.

 

Onderhoudsbeurten afrekenen met de tankpas bij Vakgarage.

Heeft uw auto een kleine beurt nodig of zijn de banden aan vervanging toe, dan kunt u ook met de tankpas van Travelcard terecht bij meer dan 100 Vakgarage professional locaties terecht. Door met de tankpas de onderhoudsbeurten af te rekenen komen de onderhoudskosten van uw wagenpark gezamenlijk met de brandstof op de factuur. Ook worden de kosten voor onderhoud in de rapportages opgenomen die u via onze website kunt aanvragen. Om een afspraak te maken bij een Vakgarage Professional raadpleegt u de website van Vakgarage

Altijd verzekerd van de voordeligste brandstofprijzen

Door gebruik te maken van de Travelcard tankpas kan er overal getankt worden. Dit levert niet alleen veel gemak op, maar is ook de manier om brandstofkosten te kunnen besparen. Vele brandstofaanbieders bieden zeer voordelige brandstofprijzen aan die doorgaans 10 tot 13 cent lager zijn dan de gemiddelde landelijke adviesprijs. Dit betreft bijna 50% van alle tankstations in Nederland. Onze tanklocator helpt de voordeligste stations te vinden. U heeft de mogelijkheid om online per tankpas in te stellen waar en welke brandstofsoorten er getankt kunnen worden. Zo houdt u maximale controle over de brandstofkosten in uw organisatie.

Bekijk onderstaand overzicht van brandstofprijzen in Nederland. Dit overzicht toont het verschil tussen adviesprijs en gemiddelde gemeten pompprijs per type tankstation. Dit overzicht is samengesteld aan de hand van brandstoftransacties die gedaan zijn met een Travelcard tankpas. 

Al jaren lang dé expert op het gebied van brandstofverbruik

Deze expertise hebben wij opgebouwd in jarenlange samenwerking met TNO (brandstofverbruik) en het CBS (brandstofprijzen). Zo kunnen wij iedere dag onze diensten optimaliseren aan de wensen van onze klanten.

Neem een kijkje bij de brandstofprijzen 
of bij het 
praktijkverbruik van uw auto.

Bestel nu

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Hulp nodig?

Kijk eerst op onze FAQ wellicht staat het antwoord op uw vraag hierbij.

Uw vraag en antwoord niet gevonden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail info@travelcard.nl of telefonisch op 088 110 5000. 

+31(0)88 110 5000 beschikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur (voor pechhulp 24/7 via menukeuze 2)


Travelcard nederland b.v.
P.J. Oudweg 4
Postbus 1324
1300BH Almere 
KvK-nummer 39037382