Travelcard > Opties > De pas in uw huisstijl
Text/HTML

Met de pas in uw huisstijl wordt de tankpas het visitekaartje van uw bedrijf

Ook dit behoort tot de vele mogelijkheden. Afhankelijk van het aantal actieve tankpassen kunt u kiezen uit de onderstaande varianten.

Uw beeld- en/of woordmerk (logo) meeprinten tijdens het personaliseren van de pas
Wij bieden u graag de mogelijkheid om het logo van het bedrijf mee te printen op de Travelcard. Het logo kunt u digitaal bij ons aanleveren. Hierbij dient u rekening te houden dat dit logo in één kleur, de kleur zwart, op de pas wordt weergegeven. Verder zal de pas, zoals gebruikelijk, op naam van uw relatie worden gesteld en wordt deze van het kenteken en van de looptijd van de pas/auto voorzien.

Uw beeld- en of woordmerk (logo) in kleur op de tankpas (co-branding)
Vanaf 250 actieve passen bieden wij u de mogelijkheid om uw logo in kleur op een standaard Travelcard te plaatsen.

De voor- en achterzijde van de pas geheel in uw eigen stijl (klantspecifiek maatwerk)
Vanaf 750 actieve tankpassen is het mogelijk om de tankpas volledig in uw eigen huisstijl uit te voeren (klantspecifiek). Het toesturen van de tankpassen aan de berijders wordt dan desgewenst ook volledig in uw eigen huisstijl uitgevoerd. Dus inclusief gebruik van uw eigen briefpapier en aanbiedingsteksten.

tankpas met logo

Meer weten? Neemt u dan contact op met uw account manager of met onze klantenservice.

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur via 088-110 5000.

U kunt uiteraard ook een e-mail zenden aan info@travelcard.nl

Altijd verzekerd van de voordeligste brandstofprijzen

Door gebruik te maken van de Travelcard tankpas kan er overal getankt worden. Dit levert niet alleen veel gemak op, maar is ook de manier om brandstofkosten te kunnen besparen. Vele brandstofaanbieders bieden zeer voordelige brandstofprijzen aan die doorgaans 10 tot 13 cent lager zijn dan de gemiddelde landelijke adviesprijs. Dit betreft bijna 50% van alle tankstations in Nederland. Onze tanklocator helpt de voordeligste stations te vinden. U heeft de mogelijkheid om online per tankpas in te stellen waar en welke brandstofsoorten er getankt kunnen worden. Zo houdt u maximale controle over de brandstofkosten in uw organisatie.

Bekijk onderstaand overzicht van brandstofprijzen in Nederland. Dit overzicht toont het verschil tussen adviesprijs en gemiddelde gemeten pompprijs per type tankstation. Dit overzicht is samengesteld aan de hand van brandstoftransacties die gedaan zijn met een Travelcard tankpas. 

Al jaren lang dé expert op het gebied van brandstofverbruik

Deze expertise hebben wij opgebouwd in jarenlange samenwerking met TNO (brandstofverbruik) en het CBS (brandstofprijzen). Zo kunnen wij iedere dag onze diensten optimaliseren aan de wensen van onze klanten.

Neem een kijkje bij de brandstofprijzen 
of bij het 
praktijkverbruik van uw auto.

Bestel nu

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Hulp nodig?

Kijk eerst op onze FAQ wellicht staat het antwoord op uw vraag hierbij.

Uw vraag en antwoord niet gevonden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail info@travelcard.nl of telefonisch op 088 110 5000. 

+31(0)88 110 5000 beschikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur (voor pechhulp 24/7 via menukeuze 2)


Travelcard nederland b.v.
P.J. Oudweg 4
Postbus 1324
1300BH Almere 
KvK-nummer 39037382