Travelcard > Opties > Carwash
Text/HTML

Een representatief wagenpark binnen handbereik met de carwash-module

Terwijl de binnenkant van de auto’s in uw wagenpark alle aandacht krijgt, wordt de buitenkant vaak vergeten. Berijders hebben geen tijd of geen zin om de auto zelf te wassen of vinden het vervelend om het geld voor een wasbeurt voor te schieten. De zaak verandert natuurlijk, als je met de tankpas vanTravelcard de auto kunt laten wassen!

Carwash afrekenen met de tankpas

Uw medewerkers zien het gemak van de Carwashmodule vast wel zitten: ze kunnen immers bij zo'n 1.100 tankstations en zelfstandige waslocaties hun wasbeurt afrekenen met de tankpas vanTravelcard. Voorschieten of zelf met shampoo en spons aan de slag gaan, is niet meer nodig.

Voor uw bedrijf levert het ook veel op: schone auto’s waarmee uw mensen voor de dag kunnen komen.

Carwash standaard inbegrepen bij elke tankpas

Het is standaard mogelijk om met de tankpas carwash af te rekenen. Deze optie is kosteloos en kan desgewenst door de wagenparkbeheerder ook per pas weer uitgezet worden. Dit kan door in te loggen op onze website. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Ook is het niet nodig de tankpas te vervangen bij het aan/uit zetten van de optie carwash.

Altijd verzekerd van de voordeligste brandstofprijzen

Door gebruik te maken van de Travelcard tankpas kan er overal getankt worden. Dit levert niet alleen veel gemak op, maar is ook de manier om brandstofkosten te kunnen besparen. Vele brandstofaanbieders bieden zeer voordelige brandstofprijzen aan die doorgaans 10 tot 13 cent lager zijn dan de gemiddelde landelijke adviesprijs. Dit betreft bijna 50% van alle tankstations in Nederland. Onze tanklocator helpt de voordeligste stations te vinden. U heeft de mogelijkheid om online per tankpas in te stellen waar en welke brandstofsoorten er getankt kunnen worden. Zo houdt u maximale controle over de brandstofkosten in uw organisatie.

Bekijk onderstaand overzicht van brandstofprijzen in Nederland. Dit overzicht toont het verschil tussen adviesprijs en gemiddelde gemeten pompprijs per type tankstation. Dit overzicht is samengesteld aan de hand van brandstoftransacties die gedaan zijn met een Travelcard tankpas. 

Al jaren lang dé expert op het gebied van brandstofverbruik

Deze expertise hebben wij opgebouwd in jarenlange samenwerking met TNO (brandstofverbruik) en het CBS (brandstofprijzen). Zo kunnen wij iedere dag onze diensten optimaliseren aan de wensen van onze klanten.

Neem een kijkje bij de brandstofprijzen 
of bij het 
praktijkverbruik van uw auto.

Bestel nu

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Hulp nodig?

Kijk eerst op onze FAQ wellicht staat het antwoord op uw vraag hierbij.

Uw vraag en antwoord niet gevonden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail info@travelcard.nl of telefonisch op 088 110 5000. 

+31(0)88 110 5000 beschikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur (voor pechhulp 24/7 via menukeuze 2)


Travelcard nederland b.v.
P.J. Oudweg 4
Postbus 1324
1300BH Almere 
KvK-nummer 39037382