Travelcard > Opties
Banner

De tankpas van Travelcard. Meer dan alleen tanken.

 

Carwash

Auto wassen en afrekenen met de tankpas. Altijd een carwash locatie in de buurt want de tankpas wordt geacepteerd bij meer dan 1.100 wasstraten

CO2 compensatie


Uw wagenpark groen, zonder inspanning en tegen lage kosten. De gehele CO2 uitstoot gecompenseerd. Door direct de CO2 te compenseren van elke liter brandstof die getankt wordt met de tankpas is uw wagenpark in een keer groen!

Parkeren


Parkeren op straat en in de garage bij Q-Park en P1. Geen declaraties meer, en betalen per minuut.

Pechhulp


Pech is vervelend, met onze pechhulp wordt u snel weer geholpen. U kiest zelf of dit met of zonder vervangend vervoer is, en of dit voor Nederland of Europa is.

Telematica


Voertuigvolg systemen worden steeds vaker toegepast. Door de rapportage te verreiken met de tankpas transacties heeft u ook inzicht in verbruikscijfers. Travelcard werkt hiervoor samen met diverse aanbieders.

 

 

 

Altijd verzekerd van de voordeligste brandstofprijzen

Honderdduizenden gebruikers van de tankpas van Travelcard tanken samen duizenden keren per uur. Dat levert continu informatie op over pompprijzen per type en merk tankstation, die we beschikbaar stellen voor u. Door gebruik te maken van deze informatie kunt u al snel 10 cent per liter besparen, dus enkele euro’s per volle tank!

Om het voordeligste tankstation te vinden hebben we ook een handige tanklocator voor de smartphone ontwikkeld. Surf met de smartphone naar www.fuelcostsaving.nl en bespaar direct.

 

Al jaren lang dé expert op het gebied van brandstofverbruik

Deze expertise hebben wij opgebouwd in jarenlange samenwerking met TNO (brandstofverbruik) en het CBS (brandstofprijzen). Zo kunnen wij iedere dag onze diensten optimaliseren aan de wensen van onze klanten.

Neem een kijkje bij de brandstofprijzen 
of bij het 
praktijkverbruik van uw auto.

Bestel nu

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Hulp nodig?

Kijk eerst op onze FAQ wellicht staat het antwoord op uw vraag hierbij.

Uw vraag en antwoord niet gevonden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail info@travelcard.nl of telefonisch op 088 110 5000. 

+31(0)88 110 5000 beschikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur (voor pechhulp 24/7 via menukeuze 2)


Travelcard nederland b.v.
P.J. Oudweg 4
Postbus 1324
1300BH Almere 
KvK-nummer 39037382