Locaties
Text/HTML

Onze locator help u het dichtsbijzijnde of het voordeligste tankstation te vinden.

De tankpas wordt bij alle tankstations in Nederland geaccepteerd. Er is dus echt altijd een station in de buurt. Omdat de tankpas overal geaccepteerd wordt kunt u ook eenvoudig kosten besparen.

Euro’s voordeliger tanken, altijd en overal? Dat kan met de FuelCostSaving Tanklocator, een handige website geoptimaliseerd voor het gebruik op een smartphone. Die weet in elke regio het tankstation met de laagste prijs te vinden.

Hoe dat kan? Onze honderdduizenden pasgebruikers tanken samen duizenden keren per uur. Dat levert continu actuele informatie op over pompprijzen, de tanklocator beschikt daarmee of actuele informatie en helpt u de voordeligste tanklocaties te vinden. Daarmee bespaar je al snel 10 cent per liter, dus enkele euro’s per volle tank!

Q-Park garages, Q-Park P+R-terreinen, carwash-stations en tankstations in België en Luxemburg zijn met deze app eveneens eenvoudig te vinden. Surf op uw smartphone naar www.fuelcostsaving.nl/mobile

Deze mobiele site is geschikt voor iOS, Android en Windows Phone 8

 

Tanken in de Benelux

De tankpas kan ook zonder bijkomende kosten uitgebreid worden naar dekking in de benelux. U kunt dan bij ca 45% van de tanstations in België en Luxemburg terecht. Ook hier werkt de Travelcard station locator. Zo ziet u gemakkelijk waar de tankpas geacepteerd wordt. Bekijk de uitgebreide informatie over onze Benelux tankpas

Tanken in Europa

U kunt er voor kiezen om de tankpas uit te breiden naar een Europese tankpas. Hiervoor werken wij samen met onze partner DKV waardoor er in Europa meer dan 41.000 locaties zijn waar u met de tankpas terecht kunt. Lees de uitgebreide informatie over onze Europese tankpas.

 

Altijd verzekerd van de voordeligste brandstofprijzen

Door gebruik te maken van de Travelcard tankpas kan er overal getankt worden. Dit levert niet alleen veel gemak op, maar is ook de manier om brandstofkosten te kunnen besparen. Vele brandstofaanbieders bieden zeer voordelige brandstofprijzen aan die doorgaans 10 tot 13 cent lager zijn dan de gemiddelde landelijke adviesprijs. Dit betreft bijna 50% van alle tankstations in Nederland. Onze tanklocator helpt de voordeligste stations te vinden. U heeft de mogelijkheid om online per tankpas in te stellen waar en welke brandstofsoorten er getankt kunnen worden. Zo houdt u maximale controle over de brandstofkosten in uw organisatie.

Bekijk onderstaand overzicht van brandstofprijzen in Nederland. Dit overzicht toont het verschil tussen adviesprijs en gemiddelde gemeten pompprijs per type tankstation. Dit overzicht is samengesteld aan de hand van brandstoftransacties die gedaan zijn met een Travelcard tankpas. 

Al jaren lang dé expert op het gebied van brandstofverbruik

Deze expertise hebben wij opgebouwd in jarenlange samenwerking met TNO (brandstofverbruik) en het CBS (brandstofprijzen). Zo kunnen wij iedere dag onze diensten optimaliseren aan de wensen van onze klanten.

Neem een kijkje bij de brandstofprijzen 
of bij het 
praktijkverbruik van uw auto.

Bestel nu

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Hulp nodig?

Kijk eerst op onze FAQ wellicht staat het antwoord op uw vraag hierbij.

Uw vraag en antwoord niet gevonden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail info@travelcard.nl of telefonisch op 088 110 5000. 

+31(0)88 110 5000 beschikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur (voor pechhulp 24/7 via menukeuze 2)


Travelcard nederland b.v.
P.J. Oudweg 4
Postbus 1324
1300BH Almere 
KvK-nummer 39037382