optimaal tankpas beheer met de plusmodule
Text/HTML

Stuur uw mensen naar het voordeligste tankstation

De Plus-module biedt u de unieke mogelijkheid om het tankgedrag van uw berijders direct te beïnvloeden. Op die manier kunt u jaarlijks heel wat geld besparen: tot maar liefst 150 euro gemiddeld per kenteken.

Hoe werkt het?
U kunt geheel via internet van iedere tankpas per berijder, kenteken, afdeling of bedrijf instellen wáár mag worden getankt. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Ontsluiten van bepaalde typen stations (bijvoorbeeld onbemande stations)
  • Alleen één bepaald merk of een combinatie van bepaalde merken
  • Combinatie van bepaalde typen en merken

Daarbij kunt u per tankpas natuurlijk ook de volgende gebruikslimieten instellen:

  • Het besteedbare bedrag per dag of per week
  • Welke producten zijn toegestaan
  • Voor het laten werken van deze instellingen is een nieuwe pas overigens niet nodig want alles gaat volledig online.

Met ons handige overzicht van merk en type tankstation en het daarbijbehorende markt aandeel kunt u eenvoudig zien bij wat het effect zal zijn op het gebruiksgemak van de tankpas bij het uitsluiten van bepaalde tankstations.

 

 

 

Altijd verzekerd van de voordeligste brandstofprijzen

Door gebruik te maken van de Travelcard tankpas kan er overal getankt worden. Dit levert niet alleen veel gemak op, maar is ook de manier om brandstofkosten te kunnen besparen. Vele brandstofaanbieders bieden zeer voordelige brandstofprijzen aan die doorgaans 10 tot 13 cent lager zijn dan de gemiddelde landelijke adviesprijs. Dit betreft bijna 50% van alle tankstations in Nederland. Onze tanklocator helpt de voordeligste stations te vinden. U heeft de mogelijkheid om online per tankpas in te stellen waar en welke brandstofsoorten er getankt kunnen worden. Zo houdt u maximale controle over de brandstofkosten in uw organisatie.

Bekijk onderstaand overzicht van brandstofprijzen in Nederland. Dit overzicht toont het verschil tussen adviesprijs en gemiddelde gemeten pompprijs per type tankstation. Dit overzicht is samengesteld aan de hand van brandstoftransacties die gedaan zijn met een Travelcard tankpas. 

Al jaren lang dé expert op het gebied van brandstofverbruik

Deze expertise hebben wij opgebouwd in jarenlange samenwerking met TNO (brandstofverbruik) en het CBS (brandstofprijzen). Zo kunnen wij iedere dag onze diensten optimaliseren aan de wensen van onze klanten.

Neem een kijkje bij de brandstofprijzen 
of bij het 
praktijkverbruik van uw auto.

Bestel nu

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Hulp nodig?

Kijk eerst op onze FAQ wellicht staat het antwoord op uw vraag hierbij.

Uw vraag en antwoord niet gevonden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail info@travelcard.nl of telefonisch op 088 110 5000. 

+31(0)88 110 5000 beschikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur (voor pechhulp 24/7 via menukeuze 2)


Travelcard nederland b.v.
P.J. Oudweg 4
Postbus 1324
1300BH Almere 
KvK-nummer 39037382