Travelcard > Besparen > FuelCostSaving
Text/HTML

Vergroen uw mobiliteit… het loont!

Start met Fuel Cost Saving
Besparen op brandstofkosten en de berijders belonen? Het kan! Dit besparingsprogramma ondersteunt de Fleetmanager én beloont de berijder bij besparingen op brandstofkosten. Besparingen zijn mogelijk op twee onderdelen: tankgedrag en rijgedrag.

De voordelen van Fuel Cost Saving

  • Bespaart gemiddeld 240 euro per auto op jaarbasis.
  • Biedt de berijder maximale vrijheid bij de keuze voor een tankstation. Onze Tanklocator helpt onderweg het voordeligste station te vinden.
  • Beperkt de inspanning voor de Fleetmanager.
  • Informeert de berijder direct als een ingevoerde kilometerstand onlogisch is met de mogelijkheid deze stand te valideren.
  • Biedt direct inzicht in de CO2-uitstoot van het wagenpark.
  • Biedt de mogelijkheid berijders te laten delen in de besparing die zij behalen. Door toekenning van spaarpunten die zij zelfstandig kunnen inwisselen voor producten in de store.
  • Stelt alle besparingsinformatie up to date beschikbaar.
  • Vergroot de medewerkertevredenheid.
  • Bevordert een rustiger rijstijl en is daarmee minder belastend voor auto, berijder en het milieu.

 

Altijd verzekerd van de voordeligste brandstofprijzen

Door gebruik te maken van de Travelcard tankpas kan er overal getankt worden. Dit levert niet alleen veel gemak op, maar is ook de manier om brandstofkosten te kunnen besparen. Vele brandstofaanbieders bieden zeer voordelige brandstofprijzen aan die doorgaans 10 tot 13 cent lager zijn dan de gemiddelde landelijke adviesprijs. Dit betreft bijna 50% van alle tankstations in Nederland. Onze tanklocator helpt de voordeligste stations te vinden. U heeft de mogelijkheid om online per tankpas in te stellen waar en welke brandstofsoorten er getankt kunnen worden. Zo houdt u maximale controle over de brandstofkosten in uw organisatie.

Bekijk onderstaand overzicht van brandstofprijzen in Nederland. Dit overzicht toont het verschil tussen adviesprijs en gemiddelde gemeten pompprijs per type tankstation. Dit overzicht is samengesteld aan de hand van brandstoftransacties die gedaan zijn met een Travelcard tankpas. 

Al jaren lang dé expert op het gebied van brandstofverbruik

Deze expertise hebben wij opgebouwd in jarenlange samenwerking met TNO (brandstofverbruik) en het CBS (brandstofprijzen). Zo kunnen wij iedere dag onze diensten optimaliseren aan de wensen van onze klanten.

Neem een kijkje bij de brandstofprijzen 
of bij het 
praktijkverbruik van uw auto.

Bestel nu

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Hulp nodig?

Kijk eerst op onze FAQ wellicht staat het antwoord op uw vraag hierbij.

Uw vraag en antwoord niet gevonden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail info@travelcard.nl of telefonisch op 088 110 5000. 

+31(0)88 110 5000 beschikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur (voor pechhulp 24/7 via menukeuze 2)


Travelcard nederland b.v.
P.J. Oudweg 4
Postbus 1324
1300BH Almere 
KvK-nummer 39037382