Travelcard > Besparen
banner

Besparen op brandstofkosten was nog nooit zo eenvoudig

De mobiliteitskosten voor uw organisatie worden voor een groot deel uitgegeven aan de pomp: zo'n 25% verdwijnt in de tank. Travelcard biedt u effectieve middelen om op een eenvoudige manier op de dure brandstof te bezuinigen.

Besparen op brandstofkosten én (optioneel) de berijders belonen? Het kan! Ons besparingsprogramma Fuel Cost Saving ondersteunt de Fleetmanager én beloont de berijder bij besparingen op brandstofkosten. Besparingen worden bijgehouden op twee onderdelen: tankgedrag en rijgedrag.

Er is meer...met onze Plus-module heeft u de unieke mogelijkheid om het tankgedrag van uw berijders direct te beïnvloeden. U kunt zelf merken en typen station blokkeren, helemaal online, wanneer u wilt én zonder paswissel. Op die manier kunt u jaarlijks heel wat geld besparen: tot maar liefst 150 euro gemiddeld per kenteken.

Tel daarbij onze kortingsregeling met de merken Gulf, Tinq en Tamoil en uw besparing op brandstof is helemaal geregeld. 
Altijd verzekerd van de voordeligste brandstofprijzen

Honderdduizenden gebruikers van de tankpas van Travelcard tanken samen duizenden keren per uur. Dat levert continu informatie op over pompprijzen per type en merk tankstation, die we beschikbaar stellen voor u. Door gebruik te maken van deze informatie kunt u al snel 10 cent per liter besparen, dus enkele euro’s per volle tank!

Om het voordeligste tankstation te vinden hebben we ook een handige tanklocator voor de smartphone ontwikkeld. Surf met de smartphone naar www.fuelcostsaving.nl en bespaar direct.

 

Al jaren lang dé expert op het gebied van brandstofverbruik

Deze expertise hebben wij opgebouwd in jarenlange samenwerking met TNO (brandstofverbruik) en het CBS (brandstofprijzen). Zo kunnen wij iedere dag onze diensten optimaliseren aan de wensen van onze klanten.

Neem een kijkje bij de brandstofprijzen 
of bij het 
praktijkverbruik van uw auto.

Bestel nu

Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op

Uw Contactinformatie

Uw Feedback

Hulp nodig?

Kijk eerst op onze FAQ wellicht staat het antwoord op uw vraag hierbij.

Uw vraag en antwoord niet gevonden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail info@travelcard.nl of telefonisch op 088 110 5000. 

+31(0)88 110 5000 beschikbaar tussen 8:00 en 17:00 uur (voor pechhulp 24/7 via menukeuze 2)


Travelcard nederland b.v.
P.J. Oudweg 4
Postbus 1324
1300BH Almere 
KvK-nummer 39037382